tisdag 31 mars 2009

Slit inte ut dig, träna funktionellt!

Är du en av dem som tränat på gymmet i tiotals år utan att må bättre, inte förbättrat din hållning utan snarare försämrat den? Du kanske är en av de många personer som tvärtom försämrat ryggen du skulle bygga upp, fått mera ont i axlarna och slutat att träna? För dig som vill bygga en muskulösare kropp men har förstått att det nog inte skadar med lite stabilitet, flexibilitet, balans och uthållighet också kommer att bli förvånad! "-Det är ju som styrketräning, fast mycket smartare!", sade någon sist jag föreläste...

Lär dig träna från grunden, lär dig bygga flexibilitet, stabilitet, hållning, styrka, balans, "power" och uthållighet med riktig styrketräning. Funktion överförbar till vanligt tredimensionellt liv bygger vi nämligen inte sittandes i maskiner med ryggstöd, rumpstöd, remmar över midjan, bakåtlutandes med tyngdpunkten utanför din kropps stödyta eller ryggliggande på en bänk puttandes stänger på räls!

Tisdagen den 14 april kl. 18.30-20.00 föreläser undertecknad på Kroppsinvest Institute, Badhus No 1 i Ronneby Brunnspark! Denna gång blir det annorlunda, nämligen inte bara teoratiskt utan även praktisk visning av övningar, träningsvariabler och tekniker i vårt 100 % funktionella gym.

Funktionell styrketräning är extremt anpassningsbar till alla åldrar, dvs. träningen bygger flexibilitet, stabilitet, styrka, balans och uthållighet för pensionärer såväl som ungdomar och elitidrottare! Kolla gärna på vår hemsida under referenser så får du se vad riktig anpassad träning och bra rådgivning kan göra för olika människor.

Anmäl dig på telefon 0457-14500, kostnaden är 350 kr per individ. 40 personer är maxgränsen, anmäl dig i tid, våra föreläsningar är välbesökta av en anledning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar