torsdag 16 april 2009

Bäck, Dettner, golf och VZone!

Min vän och kollega Daniel Bäck skall flytta sin framgångsrika golfakademi (DB Golf Academy) till Bro Hof Slott G & C. Eftersom vi framgångsrikt vidareutvecklat varandra och samarbetat med uppbyggning och finslipning av 25-talet ET, LPGA och PGA-tourspelare under senaste 3½ åren, kan jag inget annat än påstå att Daniel är den i särklass proffsigaste, effektfullaste och mest helhetstänkande "teaching pro" jag stött på. VZone systemet som undertecknad hjälpt till att vidareutveckla gällande den fysiska biten kommer att bli årets snackis på tourerna! Jag bifogar Daniels pressrelease nedan:

Är du intresserad av Daniels grymma brillor, surfa in på Sportoptik och kolla Rydon ImpactRX!

PRESSMEDDELANDE 09 04 16
Sveriges bästa golftränare på Sveriges bästa bana.
Daniel Bäck, en av Europas mest erfarna golftränare, kommer från och med de 2009 att driva sin framgångsrika golfakademi på den exklusiva anläggningen Bro Hof Slott utanför Stockholm.
Daniel Bäck Golf Academy som startades 2001 är idag Sveriges ledande golfakademi och drivs på Årsta Golf i Stockholm. Daniel Bäck har jobbat med stora namn inom golfvärlden som Ernie Els, Charles Howell III, Per-Ulrik Johansson och Catrin Nilsmark. Han har designat träningshjälpmedel åt bland andra Trevor Immelman, Tom Watson och Lee Westwood. Dessutom är han en av världens få utvalda David Leadbetter-certifierade golftränare.


Nu inleder Daniel Bäck ett samarbete med Bro Hof Slott som blivit utsedd till Sveriges bästa bana av tidningarna Golf Digest, Svensk Golf och GolfPunk. Bro Hof Slott´s välkända toppkvalitet i kombination med Daniel Bäcks gedigna kunskap och erfarenhet kommer att bjuda besökarna på en upplevelse utöver det vanliga.

Under sina 25 år som golftränare har Daniel utvecklat ett heltäckande system som hjälper spelare att nå sin fulla potential. Systemet, som är vidareutvecklat i samarbete med Joakim Dettner på Kroppsinvest Institute, heter VZone™ och ger en heltäckande analys av både spelarens teknik och fysik, från sving och närspel till rörlighet, hållning, styrka och explosivitet.

- Det bästa med VZone™ är enkelheten och den extremt snabba effekten på svingrörelsen och spelkapaciteten. Som spelare inser du snabbt vad du ska träna upp och fokusera på, säger Daniel Bäck.

Tekniken bakom VZone™ har Daniel Bäck undervisat och finjusterat i flera år, något som har hjälpt många golfare att snabbt förbättra sitt spel och ge en livslång utvecklingskurva.

- Daniel Bäck och VZone™systemet är garanterat det snabbaste, säkraste och enklaste sättet att förbättra sitt spel på, säger Henrik Nyström, professionell spelare European Tour och 3:e rankad med 71,3% Fairway träffar säsongen 2008.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION OCH FÖR HÖGUPPLÖSTA BILDER KONTAKTA:
Daniel Bäck på 0733-10 95 00 eller
info@dbgolf.se . Mer information finns på www.brohofslott.se och www.dbgolf.se

Lycka till med er golf!

Observera!
Kroppsinvest Institute gör vi all grundscreening och lägger upp flexibilitets-, balans-, stabilitets-, styrke- och powerträning i VZone systemet för de kunder som vill det där lilla extra med sin golf. Detta ger Daniel möjlighet att lära ut golfsvingen på toppen av sin och din förmåga.

1 kommentar:

 1. I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and
  bloggers made good content as you did, the internet will
  be much more useful than ever before.

  Also visit my blog ハミルトン 時計

  SvaraRadera