fredag 3 april 2009

Kolla segergesten på Söndag!

Jimmy Lidberg tävlar i EM 96-kilosklassen Grekisk-Romersk brottning på söndag! Tävlingen går av stapeln i Vilnius Litauen. Finalpasset för Jimmy är 16.00-18.00 på söndag. Missa inte Jimmys nya kapacitet och speciellt inte den nya segergesten the le..... cr...! EM i Jimmys klass är ett inferno, 10 man har kapacitet att vinna.

Jimmy, som för övrigt är en av mina absolut roligaste, trevligaste och seriösaste adepter, har lagt ner en hel del tid på att bygga bort en del icke optimala förmågor och trimma sina superförmågor. Efter VM i höst kommer vi att släppa en del av upplägget, från axelstabilisering och funktionell integreringsstyrketräning, till extrem bålstabilisering och explosiv komplexstyrka, så att även du kan testa på att träna som Jimmy Lidberg!


Ovan bjuder jag på en av de många grundövningar vi jobbat med för att bygga den nya grymma Jimmy Lidberg! Jimmy själv står för filmningsinsatsen och hans sambo Johanna (själv en grym f.d. brottartalang med extremt bra kroppsliga förutsättningar för kraftutveckling m.m.) kontrollerar undertecknads hållning . Den kallas "Forward Lean Single Swiss Ball Push-ups" och ställer stora krav på integrering av helkroppsstabilitet i flera plan med stora krav på positionering av axelledskulan i ledhålan och samtidig dynamisk kraftutveckling i pressfas. Det är över ett år sedan han plågades med denna övning och dess förvärrade varianter, nu är det lite annorlunda, -huu...
Missa inte Jimmys segergest på söndag! Den och några grymma kast kommer sannolikt att pryda vinjetten på sportspegeln senare på kvällen! Det är kul att jobba med människor som är beredda att göra vad som krävs för att skapa sina egna framgångar!
P.S. Kom dock alltid ihåg att brottningsvärlden ibland styrs från läktaren och att domare kan ha hängslen. Vår och Jimmys taktik mot det är enkel, ta så mycket poäng att du inte kan bli bortdömd! D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar