lördag 4 juli 2009

Hela Blekinge ska vaccineras!?

Den lysande marknadsföringen av svininfluensan, dvs. en vanlig influensa som inte ger mer än ordinära reaktioner, rullar vidare!

Nu skall alla vaccineras meddelar BLT på sin förstasida. Media älskar verkligen sådana här besked, det säljer mycket extra tidningar om man kan spetsa till rubriken och skrämmas lite! Alla skall INTE vaccineras, det är ett fritt val! Vad vi behöver är saklig information, dvs. inte den vanliga smörjan om pandemihot och katastrof från läkemedelsindustrin. Vad vi vill ha svar på för att kunna ta informerade beslut för oss själva och våra barn är:
  • vad är det egentligen är för ämnen vi skall injicera in i våra kroppar,
  • vilka konserveringsmedel, bärämnen osv. finns i vaccinet,
  • vad har vaccinet för biverkningar och vilka vaccinationsskador riskerar man på kort och lång sikt,
  • om vaccinet överhuvudtaget ger den immunitet man påstår,
  • om den ev. vinsten (dvs. ev. slippa att utveckla en vanlig influensa) är värd de olika riskerna när vi exponerar våra kroppar för denna och andra vaccinationsblandningar (formaldehyd, kvicksilver, aluminium, aceton m.m., se boktipsen nedan).

Mitt råd är att ni alla läser på om vad vaccin egentligen är och handar om, dvs. att ni åtminståne gör ett informerat val framåt hösten! Om ni skiter i vad ni petar i er själva kan ingen klandra er för det. Men vad ni tillåter att man injicerar i era barn borde ni ta en närmare titt på, för det är ert ansvar och skyldighet!

Det finns en hel del litteratur som berättar vad läkemedelsbolagen INTE vill att du/vi skall veta om vaccintillverkning, vacciner, vaccinering och vaccinationsskador. Jag ger er två bra lästips nedan:

  • "Vaccines are they realy safe & effective" av Neil Z. Miller
  • "Vaccinationer på gott och ont", i boken "Friskare barn", kap. 6, s. 84-94 av Peter Wilhelmsson.

Båda böckerna kommer att ge er chansen att ta ett informerat beslut, dvs. om ni vill vaccinera er och era barn till hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar