söndag 28 mars 2010

KRIF krigade till sig en pinne, borde fått två!

Inget snack, KRIF krigade till sig en pinne i dagens holmgång i Div. 1 kvalet mot Kungälvs IK. Man var närmast segern, trots att man bjöd gästerna på första akten (låg under 0-2) och deras ledningsmål till 2-3 (vansinnesskarvning av Lindström mitt i famnen på framstörtande Kungälvsspelare) innanför egen blå.

På bilden ser ni hur KRIF formligen krigar in 3-3, # 11 Niklas Persson sist på pucken, vilket förlöser publiken i ett glädjevrål av klass ;-)!

Matchen slutar 3-3, underteckand tar hem resultatkampen och drar in en hundring (vilken jag efterskänker KRIF) och en stenhård satsning tar nästan KRIF till en tvåpoängare. Tyvärr hugger #13 Stefan Fredriksson på klubbhanden på Kungälvs målvakt, drar på sig en ONÖDIG tvåa, vilken Kungälv efter en minut utnyttjar med ett snyggt och hårt slagskott till vänster om "Hästen".

1 poäng mot Kungälv var lite i underkant, man var värda minst 2, men fullt tillräckligt i den vansinnigt roliga resan kvalhockey utan krav på att vinna. Ta nästa match som ett nytt krig grabbar, inga tankar på framtiden, inget snack om poäng eller resultat hit eller dit, "sponsrade" motståndarlag eller annan dynga, bara en ny bästainsats i nästa byte, och nästa, och nästa... Summerar gör man efter att serien är färdigspelad.

Såg förresten en välsiterad BLT-bloggare som i sin iver över nya rön, springer omkull en stackars 1½ åring i pausen mellan 2:a och 3:e perren. Bloggaren blev synnerligen chockad, grabben bara lite ledsen och förvånad, bloggaren bad om ursäkt på distans, visste inte vilket ben han skulle stå på, hastade snart iväg, kom senare till insikt, återkom och förhörde sig om att allt var ok (strongt). Nej, det var bättre tacklingar på isen. Vesa Junkkonen placerade som vanligt några grymmingar från bara metern av ansats. Han har tacklingstajming den grabben. Där har bloggaren lite att lära, men det var ju en bra början ;-)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar