onsdag 10 mars 2010

Ta motgångar som en galning!

Barcelona var en mycket trevlig stad med mängder av sevärdheter, stadsdelar från olika århundraden och väldiga kontraster!
 
En sådan kontrast var att jag hittade en ishall och ett hockeylag bredvid Estadi Camp Nou! Handbollslag kände jag till att FC Barlelona hade, men hockeylag!? Kollade in ishallen, läste på löpet (se ovan) om nästa hemmamatch, kändes inte som om spelarna där tjänade ens en navkapsel på Zlatans bil, om året! Bara 100 meter från en stadion där 120 000 personer ser FC Barcelona spela och där lönen är en halvannan miljon per match och skalle! Hallen var dessutom mest anpassad för konståkning, saknade avbytarbås och hade en enda långbänk 7 meter från långsidan...
 
Kvalhockey i Kallinge
På fredag är det hockeyderby i kvalet till div. 1, Kallinges stolthet Krif Hockey tar emot Mörrums GOIS för en riktig holmgång. Mörrum fixade "bara" 2 pinnar mot Helsingborg, vilket öppnar ett ypperligt läge för Krifarna, OM dom återigen är beredda att ta jobbet och vågar lita på att drömmar går bara i uppfyllelse om man älskar uppdraget, kan offra en hörntand och är beredd att göra vad som krävs! Jag har på känn att Krifarna samlar sig för ytterligare en krigarinsats, det blir tufft, tufft, grinigt, hårt, pressat och rafflande. Den eller de som vågar mest kommer att ta sitt lag till triumf i denna drabbning.
 
Om Krif klarar att fokusera på rätt saker i fredagens match, kommer det att gå vägen. Nedan ger jag Dettners tre snabba för seger.
  • Ta jobbet som en galning, dvs. se alla uppdrag, åkningar, avslut och kroppskontakter som den sista chansen att påverka matchensutgång. Gör ditt sista byte varje gång!
  • Ta rollen som en galning, dvs. gör precis som ni planerat att du och din femma skall göra men krydda det med oväntade lösningar och våga bli hjälte om tillfälle ges. Gör ditt bästa byte varje gång!
  • Ta motgångar som en galning, dvs. ta motståndarens mål, era utvisningar, felaktiga domslut med en klackspark och kör på ännu värre. En vinnare tar inte motgångar på allvar!

Hur jobbigt är det inte att möta ett lag som inte fattar att man skall få lite hängläpp och hamna djupt i egna målvaktens knä, när man precis släppt in en balja och får en utvisning på köpet, dvs. när dom snabbt replikerar med en balja i 4 mot 5 och knappt släpper motståndaren över blå! Gratulerar till inställningen och segern på fredag Krif Hockey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar