torsdag 11 mars 2010

Naprapat och söker jobb?

Är du vår nästa medarbetare på Kroppsinvest Institute? Sannolikt Nordens bredaste, djupaste och mest effektfulla holistiska center!

Vi är belägna i Badhus No 1 (se bild). Vi har 300 kvadratmeter i en 1800-talsvilla i Ronneby Brunnspark, vi har ett 100 % funktionellt gym med fria vikter (både skiv- och gummi), 1 st dual cable cross, squat rack, olympisk lyftutrustning i dubbel uppsättning, mängder av kettlebells, medicinbollar och andra redskap för att utföra både korrektiv- och funktionell stabilitets-, balans-, styrke- och powerträning.

Vidare har vi ca 5x6 m stora behandlingsrum, en gigantisk entre i 1800-talsstil med 5 meter till tak. Idag är vi 4 st medarbetare, men vi behöver minst en till. Tag chansen, sök dig till nästa nivå av helhetsseende, helhetsinsikt och praktik!
Våra helhetsklienter och elitidrottare kommer från Sverige, Norden, norra Europa och Nordamerika, givetvis med tyngdpunkt på personer från Sveriges tre storstadsregioner.

Läs mera om vår vision, våra resultat, våra klienter och vilka vi är på http://www.kroppsinvest.se/
  • Är du leg. naprapat med något år på nacken, har en bodywork-inställning till behandling (dvs. arbetar på djupet både praktiskt och teoretiskt) och är beredd att lära mera om hur man integrerar korrektiv- och funktionell träning med manuell medicin?
  • Är du naprapat med insikten att du vill jobba brett och djupt samt är i behov av naprapatpraktik för din legitimationsansökan, dvs. ditt 5:e utbildningsår?
Hör av dig till joakim.dettner@kroppsinvest.se eller ring 0457-14500. Kolla gärna in

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar