onsdag 15 december 2010

Fuska med klass!

Om ni följer min 80/20 regel, dvs, fuskar en dag i veckan med sådant man kanske inte helt är skapt för eller tål så bra, vet ni också att jag brukar säga att man skall fuska med klass när man väl tagit beslutet. Man skall heller inte ha det minsta ångest efteråt, man har tagit beslutet och bör därför genomföra uppdraget så bra det bara går.
Vi var nyligen på "just fött nytt barn-besök" hos vännerna Andreas och Anna-Karin, det här var vad som mötte oss. Ett RIKTIGT KAKFAT! Ekologiskt, glutenfritt, laktosfritt, nybakat, hembakat enligt konstens alla regler, dessa båda kompisar är inga halvmesyrer. Riktigt fika, mycket fika och rättvisemärkt ekologiskt espressokaffe, vad mer kan man begära när man väl bestämt sig för att njuta av en av livets mest lömska livsmedel, -socker!
Välj era fajter nu i juletid. Följ er metaboliska typ så gott det går, men håll en lucka öppen för att kunna ragga loss med förlustelser, även från sötsaksbordet! I övrigt är det ganska lätt att vara proteintyp under julen, det bara flödar av "vår mat", köttbullar, prinskorvar, revbensspjäll, sill, lax, rökt kött, smör, fläsk, svål m.m.m.m.

1 kommentar: