fredag 17 december 2010

STAC i topp på nolltid!

Efter bara 7 månader av verksamhet på STAC är det nästan fulltecknat med elitidrottare, lag och föreningar på STAC på kvällstid. Det handlar om allt från fystester (STAC Fystest_"din idrott") och screeningar (STAC Custom Made) till lagträningar, individuell coachning/träning av elitidrottare (STAC Elitfond) och privatpersoner (STAC Kick Start) och vidareutbildning av terapeuter/elitränare (STAC Professional).

Vi fystetstar just nu en mängd fotbollsföreningar (STAC Fystest_fotboll) från olika delar av Sverige, vi kör den tunga grundstyrketräningen med ett flertal lokala Blekingefotbollsklubbar samt under säsongsträning med hockeyklubbarna. Alla sommaridrottare vi har anslutna till STAC är inne i sina hypertrofi- och/eller maxstyrkeperiodiseringar. Samtidigt kör vi introduktionskurser för våra blivande privatmedlemmar och professionella utbildningar för exempelvis 24 leg. naprapater från olika delar av norden som ville lära mera om "effekten av att koppla samman manuell behandling med korrektiv och funktionell träning" samt 19 elittränare som fick veta mycket mera om "hur man bygger upp elitidrottskroppar från grunden till värsta powerträning".

Scandinavian Top Athletic Center i Ronneby, är ett av Nordens absolut mest kompetenta och framgångsrika holistiska test- och träningscenter.
Sporten på Sydöstran (lokaltidningen) besökte oss på STAC igår kväll för att intervjua Angelica Bengtsson samt för att bevista ett träningspas med världens bästa juniorstavhoppare och dessutom få en inblick i hur professionell programdesign, periodisering av träning och coachning på elitnivå ser ut i verkligheten. Läs dagens Sydöstran eller gå in på nätet via länken ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar