lördag 18 december 2010

"Julmassakern" på STAC!

Ronneby BK åkte på riktigt med däng vid sitt senaste träningspass på STAC. Relevanta övningar för uppbyggnadsperioden vi är inne i, men med en tydlig och kombinerad ben-bål-profil. Uthållighet, kraftfull andhämtning, mjölksyrekonverteringskrav och vilja att "tugga grus en stund" var ämnet för dagen.

Kolla filmsnutten från deras 3:e varv av måååånga! http://www.youtube.com/watch?v=6_K4uJeLiW0

Samtliga tuffingar i RBK klarade av "Julmassakern", men kommer sannolikt att ha en lätt vaggande gång när dom fikar på stan imorgon ;-).
Explosiva pyramidsteg med 30 % av kroppsvikten i händerna ser inte bara tungt ut, -det är ruggigt krävande! Speciellt eftersom man måste utföra den med korrekt teknik, en ruggig övning för att bygga stabila knän och kroppar som tål allt vad fotbollsbelastning innebär.

Ni är välkomna den 3 januari igen grabbar, då börjar klättringen mot maxstarkare, explosivare, snabbare och högintensivuthålligare kroppar. Första fasen av er uppbyggnadsstege är över för i år, steg två står för dörren. Ta det lugnt med de snabbaste kolhydraterna i jul och nyår, annars blir det tungt på STAC-dagarna, mycket tungt! Nästa höst är fyran ett minne blott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar