söndag 26 december 2010

Knäna böj för din... -ruuuummpaa!

Hallå där kött och blåbär, gott nytt jul mina damer på mina herrar!
Under 2011 kommer det en hel del för er RUUUMMPAA! Under 2011 kommer hälso-, tränings- och elitidrotts-sverige att få ta del av
  • Min nykomponerade kombinationsföreläsning om "anabol kost och riktig träning för riktiga människor"! Det blir fyllda lokaler i alla våra större städer i Sverige, inte bara för att det är klartext och funktionellt, utan för att det fungerar i praktiken och inte är något geschäft-tjafs! Bara att slå sig ner på sin -rruuumppaa! och lära nytt eller repetera det som är självklart, välj själv.
  • Alla våra smarta "Knäna-böj-övningar", som med det ena efter det andra innovativa redskapet från öst till väst, omformar din rruuumppaa i kombinationer ni inte kunde tänka er. Man kommer att vallfärda till våra funktionella träningspass på STAC.
  • Ett Scandinavian Top Athletic Center (STAC) som seglar iväg som det självklara holistiska toppidrottscentret, inte bara om man är elitidrottar-rruuummppaa, utan för alla som verkligen vill fixa sin hälsa, sin kropp och nå sina mål i livet.
  • Den mest avancerade, effektiva och integrativa vidareutbildningen för terapeuter som sett dagens ljus sedan Hippokrates förklarade att vi måste titta på orsakskomplexet bakom symtomen. Kursen heter STAC Professional. 4 Helger är redan fullbokade i vår, men det finns 2 helger kvar att slåss om plats för just din rruuummppaa. Läs mera här. Läs också mer om STAC på facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar