torsdag 25 juni 2009

Funktionell träning i Brunnsparken!

Vill dela med mig av vår fantastiska Brunnspark och dess otroliga energi, så jag tog en cykeltur i parken med sonen Love (snart två år) på ryggen, passerade min frus utomhusträningspass (för personer som gått någon eller några av våra funktionella träningskurser) på väl tilltaget avstånd (om Love får syn på mamma blir det problem) och tog lite bilder!


Anna (Dettner) kör sina inspirerande och tuffa funktionella träningspass varannan torsdag (jämna veckor kl. 18.00) i Ronneby Brunnspark! Redan detta premiärpass var välbesökt och mycket uppskattat!

Citat "det biter på ställen man inte trodde fanns, kräver hela tiden att man fokuserar på vad man skall göra och bygger min fysik för vardagen, fantastiskt!"
På bilden ovan ser ni en "hamstringsövning" som tränar bålstabiliteten samtidigt som man stärker knäböjarmusklerna med fötterna i marken, dvs. en kvalité man har stor nytta av när man går/springer/hoppar (dragfasen med stödbenet), står (postural stabilitet), lyfter (rotera bäckenet bakåt istället för knäflexion, dvs. en del av en uppresningsrörelse) m.m.På bilden ovan ser ni en övning som stärker både armar, axlar, bålstabilitet och balans i tre plan! Den kallas för "Armhävning till lutande kors" och biter ifrån ordentligt! De flesta på bilden är i positionen lutande korset! Nästa pass går av stapeln v.28, dvs. torsdagen den 9 juli. Välkomna! Anmälan till 0457-14500 dagen innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar