onsdag 20 maj 2009

Fredriksbergs BK sommarträning igång!

Sommarträningen med bandylirarna Fredriksbergs BK är igång! 11 man var på plats trots ett sent beslut om att träningen startade redan denna onsdag, lovande! Undertecknad vill verkligen hjälpa till att få till framtida elitidrott i Ronneby och sponsrar därför Fredriksbergs BK med träningsupplägg, coachning och träning, en gång i veckan fram till is-säsongen börjar i september! Jag kan meddela, att det blir liknande träningsupplägg och övningar, som jag kör med professionella bandyspelare från högsta serien, fast med långsam stegring och i miniformat första året!

Dagens pass var en introduktion i uppvärmning inför explosiva pass, kontroll och rådgivning kring knä- och helkroppsstabilitet vid utfall (löpsteg) och huksittande (benböj), varierande 300m löpningar i 60/80% fart, korta sprinter med minihäckar och avslutande rysstrampningar, exlosiva hoppkast med medicinboll samt båglöpningar med avslutande bollmottagning med bandyklubba.
Vintern 2011/12, då vi senast har en riktig konstfrusen hemmabana att spela på, skall alla bitarna vara på plats, även under lågsäsongen. Då har klättringen mot högre serier redan börjat och Fredriksbergs BK kör en funktionell försäsongs- och komplementträning, som kommer låta tala om sig. Detta kommer att dra både kända och okända bandylag till Ronneby för träningsläger/utbildning både sommar, höst och vinter framöver. Förbered er Ronnebybor, det kan bli trevliga intensiva söndagar på en arena nära dig om några år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar