måndag 18 maj 2009

Johan Seydlitz till Söderettan i vinter!

Johan Seydlitz har spelat färdigt i Krif Hockey (div 2), enligt dagens BLT (Johan Seydlitz lämnar Krif för Mörrum) har Mörrum GOIS (div 1) lagt beslag på en av mina hockeyklienter. Johans underskrift innebär att man adderar riktigt krut till nästa säsongs division 1 come-back!

Johan har uppdaterat sin hockeykropp på ett lysande sätt sedan våren 2008. Från funktionell tung styrke- och stabilitetsträning, via grym balans-, koordinations- riktad flexibilitetsträning till den individanpassade explosiv-, sprint-, speed- och powerträningen som Johan dessutom kommenterar nedan. Det slutar dock inte med detta. Vi ökar dessutom både intensiteten och volymen av den grenspecifika anaeroba/aeroba uthållighetsträningen, ju närmare säsongen det lider.Kroppsinvest Institute med Undertecknad som coach, får du inte det vanliga upplägget, du får det upplägg din kropp behöver och det upplägg som leder fram till dina hockeydrömmar!

Skall bli intressant att se vad Johan kan uträtta, när det viktiga andra uppbyggnadsåret i Johans flerårssatsning är till ända, framåt september 2009. Jag kan bara gratulera Mörrumspubliken, det kommer att göra ännu ondare (både poängmässigt och kroppsligt) att möta Johan Seydlitz säsongen 2009/10 än förra säsongen! Killen har nämligen talang för BÅDE smart spel OCH grymma men regelrätta tacklingar (störtsköna open ice-are bl.a.)!

Till och med en tvättäkta Kallingekille som undertecknad, kommer att titta på en och annan Mörrumsfajt i Gössa. -Kan man tänka sig! Jag har inte varit där sedan jag fick in en lös fösare på Mörrums A-pojkskeeper, efter en generös passning från Peter Micetinac på det tidiga 80-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar