fredag 23 oktober 2009

Migrän, bålstabilitet, utfall och 20 KFT:are!

Migränliknande huvudvärk kan komma plötsligt... Då är det bra att kunna lära ut lite manuella behandlingsknep som kan balansera spasm, triggersträngar och dysfunktionella kotsegment.
Alexander Gefwert får en något lättare resa att utföra sit-ups för nacken efter detta ingrepp och praktiska manuell medicin-exempel!
Två glada "decaffinerade laxar" njuter av att kontra ut latissimus- och psoaskraft med nedre magmuskelkraft och därigenom skapa lite grym bäcken- och bålstabilitet i sagitalplanet! Bra jobbat kompisarna Christian Elofsson och Mikael Kotsch, ni skapade en skön stämning, - vi höres!
Vilken härlig samling kompetenta, erfarna och vetgiriga människor jag har haft den äran att undervisa senaste tre dagarna på Lic. Korrektiv och Funktionell Tränare-kursen! Tack alla ni för tre häftiga dagar, många sköna skratt och för att ni till slut förstod vad den lille energiske Kallingekillen sa! Välkommen till Masternivån på Sveriges bredaste och effektfullaste PT-utbildning inom funktionell träning, nästa höst.
Vill ni veta vem som är vem och vad på bilden ovan, kolla under [nyheter]www.kroppsinvest.se, där finns samma bild med namn, företag/organisation och stad. Kanske är någon från din hemstad? Då kan det vara läge att byta PT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar