torsdag 4 februari 2010

Medlem på STAC?

Frågorna om Scandinavian Top Athletic Center [STAC] hopar sig. Var och varannan fråga handlar om man kan köpa träningskort eller hur man blir medlem på STAC?
Eftersom det är ett par månader kvar till vi öppnar men suget redan verkar vara enormt, skall jag här kortfattat förklara vad som kommer att gälla. Alla är välkomna, men det krävs lite förkunskaper och funktionell träningsvana för att allt skall gå smidigt på ett toppidrottscenter.
  1. Det kommer bara att erbjudas ett antal hundra privata medlemsskap, eftersom det är viktigt att det alltid finns gott om plats för de elitidrotts-, lagidrotts- och företagsuppbyggnadsprogram som rullar året runt på STAC. 
  2. För att kunna köpa ett års- eller kvartalskort på STAC, måste man ha investerat i en funktionell träningskurs på Kroppsinvest Institute (typ Funktionell Träning för Alla, Funktionell Träning för Kvinnor/tjejer) eller köpt minst 8 personliga träningstimmar (PT på Kroppsinvest) på Kroppsinvest Institute.
  3. Om du vill bli medlem men inte har dessa ovanstående kvalifikationer, ring 0457-14500 och anmäl dig till nästa funktionella träningskurs (börjar i februari, så det hastar!!!) eller köp personlig träning på Kroppsinvest.
  4. För er som redan investerat i ovanstående kurser eller personliga träningstimmar, kommer vi att erbjuda 1000 kr i rabatt på årskortpriset t.o.m. 2010-05-31.
  5. För er som kommer att investera i ovanstående kurser (börjar i februari, så det hastar!!!) eller personliga träningstimmar under året, kommer vi att erbjuda 1000 kr i rabatt året ut på årskortspriset, dvs. t.o.m. 2010-12-31.
  6. Ordinarie årskortspris är 6000 kr.
  7. Det finns fler fördelar med medlemsskap i STAC, men det återkommer vi till längre fram ;-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar