söndag 7 februari 2010

Titta på BANDY på Lugnevi i helgen!

Fredagen 12/2 20:00 möter FBKs A-lag Tranås BOiS B
Söndagen 14/2 12.00 möter FBKs A-lag BK Bore.

Kom och stöd FBK i sista hemmamatcherna på Lugnevi. Det är sällan mindre än 400 personer runt banan!Varm dricka, kaffe, värmebrasa, korv och riktig bandy, precis som förr! Kan det bli mysigare?!

Mot alla odds, med hjälp av en grymt bra bandyvinter (dvs. vi har kunnat träna senaste 5-6 veckorna på stor is) har FBK rest sig från en lång förlustsvit och har nu två segrar och två förluster på de senaste fyra matcherna!

Mot Tranås blir det stentufft, de har ett välpolerat uppspel, mkt bra skridskoåkare och erfarenhet från allsvenskt spel både i form av vissa spelare och från träning med deras A-lag. Vi måste ge kaffet, inte ge vika från våra enskilda uppdrag och ha en riktigt bra dag för att skaka om dem. Vi tänker ta den chansen, kämpa så ögonen glöder ghela vägen in i hesa fredrik!!!

Mot BK Bore på sändag skall vi tmf vinna, vi gjorde en usel andra halvlek senast borta mot dem. Det skall inte upprepas! Bore är ett lag vi kan slå om vi tar hand om deras spetskompetenser, använder kroppen och häller grus i maskineriet med hjälp av disciplinerat styrspel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar