måndag 22 februari 2010

Hajar du detta, så går det bra i livet!

Mer snö, skotta taket, mer snö, plogbilen kommer, 1 meter ny snöisvall bakom bilen, skotta igen, bandysäsongen över efter nästa helg, nu kommer snart nästa fas, SLASKFASEN! Nääe, skulle gärna sitta och speja lite efter haj på en båt, väntandes på att få stiga ner i en hajbur utanför Kapstaden i Sydafrika just nu!
Näe, imorgon tar vi nya tag, kör en stenhård bandyträning på Lugnevi, det är äntligen en RIKTIG vinter vet ja, tror vi blev tagna lite på sängen allihopa, vi skåningar som Anna säger. Hur som helst, ingen bleking kan klaga på snöbrist i inför Vasaloppet i år, sällan sett så få rullskideåkare som i år! Undrar om Mr Ulmestål skall klippa till med ännu en grym Vasaloppsinsats i år, bara 4 år sedan "gubben" (född -52) bara var 11 minuter efter täten i mål. Sug på den alla avlagda "f.d. elitidrottare".
På onsdag är det kvalhockey i Kallinge, masa er dit vet ja, killarna kan skrälla igen. Killarna gör det bra, jag tror dom delar en liten dröm, "vi fortsätter kvala, vi kör så stumparna ur, vi kör så länge det håller". Det är så man lever en dröm. Till alla junisar som har sportlov vill jag bara säga, -testa så mycket vinteridrott som möjligt! När ni träffar på något som tänder en låga är det bara att elda på. Få människor vet idag hur det känns att verkligen idrotta och må bra, många vet dock hur det känns när man önskar att man idrottade, åt och mådde som man borde! Vi skapar vår egen verklighet, vi bestämmer om drömmen skall bli sann, vi måste göra resan själva, lyssna inte på de som säger "de gaur inte". Förvirringen är över, -god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar