måndag 15 december 2008

12-0 i baken är bara början för FBK!

12-0 i baken och en jädr..s skridskolektion blev det i vårt möte mot division 2 seriens suverän, BK Jönköpings B-lag! Fredriksbergs BK samlar rutin i en serie där i princip varje motståndare tränar på "stor" bandybana 3 ggr per vecka mot våra 2 gånger i veckan på en "hockeyrink"! -Inte riktigt samma idrott, men vi rustar för framtiden. Vänta bara när vi också har dessa förutsättningar på egen "Brunnsvallen Bandyarena"! Redan till sommaren blir det förhoppningsvis ett professionellt försäsongsupplägg där undertecknad kör fysträning så stumparna yr i brunnspark, brunnsskog och Kroppsinvest Gym :-)!
Vänta bara, fotboll, handboll och hockey, här kommer BANDY! Det stora spelet, dom höga hastigheterna och dom snygga anfallens idrott! Haka på medans ni kan, bandy i Ronneby har potential att ta sig hela vägen upp i seriesystemet! Den som suktar mest, har dom största visionerna och är beredd att göra vad som krävs, slickar först på den ispinnen!
Vi behöver fler föreningar och idrottare med stora visioner i Ronneby och Blekinge eller är ni nöjda med att harva i småserierna. Det finns kunskap om hur man bygger riktiga idrottskroppar och konverterar dessa till den smidighet, snabbhet och explosivitet som behövs, på ett ställe i er stad! Än så länge har bara nationella och internationella elitidrottare och föreningar från andra delar av Sverige och övriga världen upptäckt detta. Hur var det nu... "man blir aldrig profet..." Trist, men även en sovande björn kan vakna mitt i vintern!

1 kommentar:

  1. Härligt med visioner Jocke helt i min smak. Vi skulle köra en "idrottsakademi". Först här i Ronneby och sedan sprida den i Blekinge. Ta hjälp av Sisu. Utvecklar mera imorrn om du är intresserad. Erland

    SvaraRadera