söndag 28 december 2008

Extraträning och spola bandybana!

Niclas Forsberg, en tidigare grym bandykrigare i FBK, är idag U15 tränare i FBK och spolmästare på Lugnevi! Kolla vilket tryck han har i sin "spridare" :-)!
Blekinges bandynäste "Lugnevi Arena" är under uppspolning av oss tappra nattarbetare i Fredriksbergs BK! Till nästa helg, lördagen den 3 januari, skall det bli riktig hemmapremiär på Lugnevi, om allt klaffar, mot IF Stjärnan från Oskarshamn. Kom och titta!


Informell extraträning för Kevin Adam och Alexander Ingemarsson i KRIF Hockey. Lattjade lite på Brunnsrinken med undertecknad under söndagen. Jag tvingade givetvis båda två att testa riktiga Bandyrör, med slipning i "radie 6 meter", dvs. nästan långfärdsskridskor! Det gick riktigt hyfsat för dem. Tyvärr var jag tvungen att visa "mina brister" med hockeyklubba och puck! Ingen tillfällighet att man spelade i "gröna femman", när det begav sig i KRIF på 70- och början av 80-talet.
Fullt av folk var det på Brunnsrinken, ca 300 personer, vem sade att det inte finns något allmänintresse av en konstfrusen "stor bana" i Ronneby?! Det ser och har sett likadant ut varje dag under jul och nyårsledigheten. Många, många var det, som vände hemåt utan att få plats på Brunnsrinkens is idag. Det hade varit en baggis med en större isyta, vad skönt att det skall bli av framåt 2010! Om vi förvaltar pundet smart, kommer den nya bandybanan/isytan att ge oss chansen till både det ena och det andra. Kommer att beröra detta i senare bloggar under våren!

Här skolas nästa generation skridskofantomer in, 16 månader Love Dettner, tvingade farsan att åka ner med honom för en premiärtur :-)! Skall bli kul att bli utmanad i gymmet och svepa fram lite lyrbollar till grabben om "några" år! Han får gärna spela lite blockflöjt också, men bara lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar