tisdag 16 december 2008

Vila, läs och fuska i Jul!

Bara en arbetsvecka kvar innan julvilan, gott folk! Då får jag äntligen krypa ner i favoritfåtöljen och studera naturens lagar och underligheter kring både kost, livsstil och träning :-). Tiden den 20 december till den 5 januari, är årets stora förkovrings och planeringstid för mig och Anna. Det är då vi optimerar våra tjänster, lägger till och tar bort samt drar upp riktlinjerna för Kroppsinvest Institute inför kommande år.
Nästa år blir mycket intressant för alla idrottare och föreningar som är på tårna, vi kommer bl.a. att utöka våra avancerade träningstjänster och elitidrottscoachning. Lovande hockeyjuniorer kommer bl.a. att kunna medverka i första året av Kroppsinvest Hockey Summer Camp med början i april 2009! Våra kurser i funktionell träning kommer att gå i dubbla uppsättningar och det tillkommer en kurs i avancerad funktionell träning.
Klubbar som är vakna och vågar satsa, är välkomna att höra av sig angående träningsupplägg för styrka, stabilitet, flexibilitet, balans, koordination m.m. Då kan ni få ta del av samma professionella och framgångsrika kunskaper och effekter som internationell idrottselit tar del av på Kroppsinvest.
Kan nämna att elitidrottare från hela Norden och Europa köper våra avancerade coachningtjänster gällande kost, livsstil, kropp och träning i allt större omfattning. Vi har sedan ½ år tillbaka svårt att ta emot alla som vill komma, vilket är ett mycket angenämt problem :-).
Som ni förstått av den senaste debatten i media angående kost och livsstil, har ni också insett att vi på Kroppsinvest legat och ligger i den obsoluta frontlinjen vad gäller vilken kost som ger bäst hälsa och bäst idrottsresultat :-)!
Följ vårt råd, luta er tillbaka, var noga med era 20 % av medvetet fusk (espresso, eko choklad, bröd, chokladbollar eller vad ni nu vill fuska med) och förkovra er från litteratur på många olika områden och från många olika författare. Ju mer du vet, ju ödmjukare blir du och ju bättre beslut tar du...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar