torsdag 4 december 2008

KRIF -satsa på Tepljakov!

KRIF Hockey har tappat sin tränare Krister Dreberg, som lämnat sin plats till förfogande! Som läget blivit, dvs. sist i tabellen och dessutom nu förlust igår onsdag mot nästjumbon Limhamn Limeburners, är det inget annat att göra! Krister förtjänar dock bara att ta skott för en liten del av krisen, hela laget behöver en ordentlig uppsträckning och energiinjektion i samma stund! Det har gått troll i hela satsningen, Krister har gjort vad han kunnat, jag respekterar Kristers hockeykunskap mycket, men känslan är att han tappat gnistan och inte längre har förmåga att "elda laget".
Snälla KRIF Hockey, engagera Sergei Tepljakov som head coach, ni får inte missa detta tillfälle!
Bli sedan första klubben i Sverige att bygga grymma hockeykroppar, hockeykompetens och inte minst hockeyfamiljer från grunden (alla skall med U10 till A-lag)! Lägg också upp en långsiktig plan, dvs. en långsiktig plan som tar hänsyn till alla faktorer som bygger framgångsrika spelare, lag, träningspass, kostvanor, livsstilsvanor och sociala strukturer, inte bara säga att man gör det eller tro att hockey bara är fyra träningar i veckan och hoppas att det funkar i serien!
Min dröm är följande: Min ryske vän Sergei Tepljakov kliver in i omklädningsrummet, står helt tyst tills det uppkommer en nästan obehaglig stämning av tystnad och osäkerhet, sedan ställer han följande enkla fråga:
-Hur många av er är villiga att köra skiten ur er varje träning, se varje träning som 100 %-iga matchsekvenser, ta för er som om det vore match utan att vara fula, ta smällar och hålla käften, ge smällar och hålla käften, bygga riktiga hockeykroppar på och vid sidan av isen, sommar som vinter samt lägga in och kräva 100 % i varje byte, i varje match på varenda träning, under hela säsongen?
-Upp med en hand! ... -Ni med händer uppe välkomna till nya KRIF Hockey! -Ni som inte räcker upp någon hand, -packa trunken!, visioner uppfylls bara om man är beredd att lägga in vad som krävs...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar