lördag 5 december 2009

Årets Hälsokonsult, inte PT!

Masterskursen är slutförd, alla skötte sig utmärkt, assistenten Fredik Sjölander fick med beröm godkänt av undertecknad, undertecknad själv fick
  • 9,9 poäng på en 10-gradig skala för mina kunskaper i ämnet manuell medicin, programdesign och periodisering samt

  • 9,4 poäng för min förmåga att lära ut!

Kan inte annat än hälsa dig välkommen som vill bli en del av oss som sannolikt innehar Nordens djupaste, bredaste och effektfullaste korrektiva och funktionella personliga tränarutbildning!

Petter Pettersson har helt utan illvilja :-) kallats för "årets PT" under Mastersveckan, detta har medfört ett antal sköna gliringar från hemmahamnen i Lule. Vi utnyttjade utnämningen, ok, men det var tokroligt och bidrog till den sköna stämningen! På riktigt var det faktiskt "ännu bättre", han var "Årets Hälsokonsult inom Xtravaganxza".

Inte nog med det. Petter har implementerat en del av det jag lär ut om hur man äter enligt sin metaboliska typ, han har faktiskt uppdaterat kostinriktningen på Xtravaganza-konceptet! I Luleå har man klart bästa effekten av alla orter och kanske konceptet förändras för hela Sverige framöver. Bra jobbat Petter! Vad tror ni han gjort? Jo, han har bl.a. ökat fett och proteinintaget samt reducerat intaget av gluteninnehållande mat förstås! Grattis Petter... Inget koncept är bättre än at det kan uppdateras...

Se nedan när Petter stämmer av och vill bli bara "Årets Hälsokonsult" igen. Hur som helst, han är redan en av 30 korrektiva funktionella tränare med masternivå på tröjan, Sveriges Bästa Funktionella PT-utbildning!Vad säger man... Kanske som Alexander G, "det ser ut som en handväskekille som får ett vredesutbrott!"

2 kommentarer:

  1. Grattis till de fina betygen - och hatten av för Petter och hans justeringar av kostbudskapet.
    Det blir bättre och bättre dag för dag..

    SvaraRadera
  2. Tackar, lite fåfäng är man allt! Petters insats tål att nämnas, tänk om vi kan hjälpa en så stor koloss som Xtravaganza att gira litegrann!

    SvaraRadera