tisdag 1 december 2009

Full rulle i Halmstad!

Då var det igång igen, 5 dagars föreläsningar, kanonintresserade och härliga deltagare, härligt utbyte av erfarenheter och en assistent som tog seden dit han kom!

Kolla Fredrik Sjölander när han smakar delikatesser direkt från den svenska skogen! Helt utan livlina tar han sats, tar för sig av måndagskvällens delikatessmiddag:

Lättstekt älglever och älgnjure med smörstekt vitkåls, purjolöks- och mototswook. Allt kryddat med lite ekologiskt havssalt och ingefära. Serverat med ekologiska rårörda lingon och en extra smörklick eller två!

Imorgon är det hårdkörning då skall vi penetrera det bakre djupa och det bakre sneda systemet!

Såg en grym led till att köra växelspaksträning med skivstång på Eleiko idag, kom då att tänka på min fina led som vår speciella Kroppsinvesttekniker Lennart Svärd fixade till för några år sedan. Vågar klnappt berätta att den blev stulen när jag tränade på ett annat gym för några år sedan. Tänk om Lennart vill göra en ny, vad lycklig jag skulle bli... På återhörande, nu är jag sen i säng, fy, fy...

4 kommentarer:

  1. Kul att det flyter på bra, som vanligt. Tänk på att återhämtningen inte är den bästa då man är uppe sent om nätterna....

    SvaraRadera
  2. Har inga kompendier kvar att uppdatera, kommer att sussa redan vid 21.55 tiden ;-)

    SvaraRadera
  3. Kul med en utbildning där man både äter riktig mat och verkar som man tänker träning och peridoisering djupare än så kallade "fysgurus" där ute vårt avlånga land. Skulle varit spännande med detta tänk under min aktiva karriär från hockeyn, inte bara knäböj i smithmaskinen,bänkpress och kolhydratuppladdning som i Djurgården och Huddinge.

    SvaraRadera
  4. Välkommen att anmäla dig till nästa års KFT-utbildning, anmäl dig i tid det fylls snabbt på av PT´s som fått nog av maskinparker och det gamla tänket! Vet av erfarenhet och praktiskt arbete att det finns en hel del att göra i Sveriges avlånga land på den fronten!

    SvaraRadera