fredag 4 december 2009

Explosiva ben och rotationsövningar!

Fredrik "Jefferson Jump" Sjölander har asssisterat undertecknad på ett utomordentligt sätt hela veckan! Tur taket är högt på ELEIKO Sport Center! Här raggar han loss i en s.k. Jefferson Jump, 4-6 upprepade explosiva hopp i både excentrisk och koncentrisk fas!

Det släpptes lite på spärrarna när vi körde explosiva rotationsövningar! I Tornadoboll-övningen fann Jonas Bergkvist ingen koppling till sin förväntade yrkesroll som sjukgymnast, men effektivt som slutstegsövning i en rehabiliterings- och uppbyggnadskedja för rotatoriska idrotter är det!

Jörgen Gustavsson Verksamhetschef och aktiv vårdgivare på Getinge Vårdcentral releasar i en snabb TBC-utveckling (Tornado Ball Chop) och gillar läget, en hel del!

Nu är det bara bål-överkroppsövningar och genomgång av periodiseringen i det löpande klientfallet kvar! Innan vi blåser i pipan är det utdelning av hemtentan/klientfallet och de praktiska testerna som skall avverkas, sedan är ni alla förhoppningsvis godkänd Master KFT! Lycka till under slutdagen, alla nyreleasade vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar