tisdag 22 december 2009

STAC är nytt, Kroppsinvest Institute blir kvar!

Vilket gigantiskt intresse det blev för Scandinavian Top Athletic Center [AB STAC]. Elitidrottare, idrottsförbund, privatpersoner, företagsledare, arkitekter, filmare... Telefonen, mailen och mobilen har gått varm senaste veckan! Har dock förstått att det råder oro kring några frågeställningar, vilket jag skall försöka råda bot på, om uttrycket tillåts ;-)

Verkar som om många vaknade upp i fredags och till sin glädje insåg att det faktiskt finns både kunskap, effekt, ambitioner och handlingskraft i lilla Ronneby. Vad många dock inte fattat är att Kroppsinvest Institute blir kvar som det är, på Badhus No 1 i Brunnsparken. Där kommer även fortsättningsvis att ges kunnig naprapat-, yrkes- och idrottsskadebehandling! Kroppsinvest Institute kommer faktiskt att blir ännu bättre på det man redan gör och framför allt bli mindre fullbokad, vilket ger dig möjlighet att komma på kortare varsel.

STAC inte detsamma som vårt gym på Kroppsinvest (vilket är på ca 70 kvadratmeter), det är ett nytt ställe någonstans i Ronneby, en riktig stor inomhushall, en multisporthall, en stor lekplats för allvarligt menad seriös träning (på drygt 1000 kvadratmeter). Inriktningen på STAC är "professionellt designad och periodiserad uppbyggnadsträning för nybörjare till elit", dvs. en del av de tjänster vi redan ger på Kroppsinvest men inte har tillräckligt utrymme för att genomföra fullt ut eller till tillräckligt många samtidigt. STAC är helt enkelt en expansion bl.a. av våra elitidrottar- och företagstjänster!

Var STAC ligger kommer att bli allmänt känt inom kort, redan efter nyår närmare bestämt! Varför kan jag inte berätta var? Jo, därför att allt vi gör gör vi professionellt. Det är inte bara när det gäller kost, livsstil och träning, utan även det affärsmässiga som att skriva avtal m.m. När det är klart är det klart, punkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar