tisdag 8 december 2009

Målet på plats på Brunnsrinken!

Idag tisdag flyttar Fredriksbergs BK sin bandyträning från en rink till en annan, nämligen från Kockumhallen i Kallinge till Brunnsrinken i Ronneby! Tisdagar och torsdagar kl. 19.30 - 20.00 kan ni se tappra bandykrigare träna stora bandyuppspel på en liten hockeyrink, skam den som ger sig!

2 kommentarer:

 1. Bany är kul att spela (var i alla fall när jag var ung och det fanns snö och minusgrader på vintern) men så länge topplagen heter Edsbyn och Sandviken etc så bryr sig inte media, hade inte Hammarby funnits hade det varit helt svart i rutan. Plus att det är ju ingen höjdare på TV precis...
  Man varför är tandskydden mest hakskydd i bandy? Skyddet sitter och dallrar under hakan, får man en backsving över käften strös ju gaddarna som konfetti över isen.

  SvaraRadera
 2. Hej Swanis!
  På spiken, har själv sytt igen en "delad överläpp" och kapat topparna på tänderna några gånger. Mest en kvarbliva från stenåldern, som du antyder.
  Munskydden är inte giltiga fr.o.m. säsongen 2010/11, just av den uppenbara ickefunktionen! Då är det utan munskydd men med obligatoriskt tandskydd i överkäken, typ det hockeyspelarna använder men är så glada för att ta ut!

  SvaraRadera